Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - a hó végén új tartalmakkal jön a nyílt béta

|

Megint itt a nyílt béta-szezon, a CoD: Modern Warfare után a Breakpointot próbálhatjuk majd ki szabadon.

Hirdetés

Azt már bizonyára tudjátok, hogy holnap este 7-től veszi kezdetét a Call of Duty: Modern Warfare nyílt, cross-play-es bétája, melybe először az előrendelőket és a PS4-es játékosokat engedik be, majd a hétvégén csatlakozhatnak a játékot elő nem rendelő PC-sek és az Xbox One-osok is.

Hirdetés

Ahogy ennek vége, szinte azonnal kezdődik a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint széleskörű tesztelése. A klienst szeptember 24-én déltől lehet letölteni a Uplay-ről, a PlayStation Store-ból vagy az Xbox Store-ból (az Epic Games Store-ból délután 5-től, ha valaki meg akarja várni), majd szeptember 26-29. között pöröghet a játék. A zárt bétához képest hárommal több sztoriküldetésre számíthatunk, illetve megnyílik az Argyll és az Infinity régió is. PvE mellett játszhatunk a Ghost War móddal is négy pályán, 4v4-es Elimination meccsekben.

Mindezt valami rejtélyes csoda folytán Lil Wayne vezeti fel nekünk:

A Breakpointról itt írtuk meg véleményünket, itt pedig videóban mondtuk el, mit tapasztaltunk egy párizsi sajtóút során. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)