Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - a mai frissítés ha meg nem is menti, jobbá teheti

|

Ma érkezik a Project Titan, a játék első raidje, ami négyfős csapatoknak kínál új élményt.

Hirdetés

A Ubisoft Paris még nem pótolta a Breakpoint minden hiányosságát, és nem javította a játék összes hibáját, de a srácok nagyon ki akarták már adni az első raidet, hogy a legkitartóbb játékosok érezzék a törődést. Aki eljutott 150-es Gear Score-ig, és közben nem gyűlölt meg mindent, mától három pajtással együtt elutazhat Golem Islandre, ahol egy kitört vulkán áll a középpontban.

Hirdetés

A csapat nem árult el semmi egyebet arról, hogy mire számíthatunk, csak azt tudjuk, hogy nagy kihívás vár majd minket, és valahogy szerepet játszik egy négyrotoros légi masina, amit valószínűleg egy gép irányít. Hamarosan úgyis elárasztják a netet a visszajelzések, meglátjuk, milyen lesz a fogadtatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)