Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - két előzetes mutatja be a sorozat következő részét

|

A Ubisoft hivatalosan bejelentette a Wildlands folytatását, amiben ismét négyesben mehetünk kalandozni.

Hirdetés

Tegnap már kiszivárgott pár fontos infó róla, de a hivatalos bejelentést nem hozták előrébb.

Hirdetés

A Ghost Recon Breakpoint folytatja a Wildlands történetét, de ezúttal nem tetovált kartelesekkel vesszük fel a harcot, hanem magasan képzett, renegát ügynökökkel. Az ellenséges alakulat élén Cole D. Walker áll, egykori Ghost, akit Jon Bernthal (A megtorló, The Walking Dead) alakít. Egy Aurora nevű, távoli szigeten találjuk magunkat, ahova a szellemek egy szokványosnak tűnő bevetésre utaznak, de természetesen az egész balul sül el. Szabadon bejárhatjuk a területet, homokos tengerpartok, vulkánok, dzsungelek és havas hegycsúcsok is színesítik - a terület veszélyeket és lehetőségeket is rejt, a sárban fetrengve például elrejthetjük magunkat. Aurorán található a Skell Technology laboratóriuma, ahol önjáró drónokat és egyéb, a harcászatban igen hasznos, automata gépeket fejlesztenek természetesen azzal a céllal, hogy megvédjék a polgárokat a támadásoktól. Azonban nyilván ha rossz kezekbe kerül a technológia, az okozhat problémákat. 

A játékmenetben sok új elemre számíthatunk. Szerezhetünk súlyos sérüléseket, minek következtében karakterünk például sántít. Megjelenéskor négyféle kaszt közül választhatunk, és bármikor válthatunk majd. A párbeszédekben dialógusopciók lesznek. Rengeteg különböző ellenféltípusra számíthatunk, az MI okosabban viselkedik, ahogy megneszelnek minket a katonák együttes erővel vadásznak a játékosokra. Fontos lesz, hogy észrevétlenek maradjunk, így elrejthetjük majd a hullákat, valamint fedezékbe húzhatjuk társainkat. A fegyvereket fejleszthetjük, választásaink komoly hatással lesznek a stukkerek viselkedésére. Számos jármű is a rendelkezésünkre áll majd. Lesz PvP mód is a kezdetektől fogva, ugyanazt a karaktert húzhatjuk, ugyanazokat az eszközöket használhatjuk, mint a PvE-ben. Négyhavonta jön egy nagy kiegészítő, és lesz raid is, ami Ghost Recon játékban nem volt.

Ismét legfeljebb négyfős csapatban mehetünk majd bevetésre, viszont ha kevesebb fővel indulunk neki, nem lesznek a gép által feltöltve az üres helyek, a sync shotokat egy drónnal hajthatjuk végre. A minden eddiginél nagyobb, tartalmasabb játék október 4-én jelenik meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Bemutatkozott a Wolves Collector's Edition is, ennek videóját alább láthatjátok. Sajnos mivel a Ubisoft Store egy ideje nem szállít Magyarországra, és ez elvileg csak onnan lesz elérhető, kimaradunk belőle.

Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)