Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - soha nem volt még Ubisoft játék bétája ilyen népszerű

|

Jövő héten megjelenik a Wildlands, és már csak a béta számaiból is látszik, hogy nagy az érdeklődés iránta. A játéknak sikerült rekordot döntenie.

Hirdetés

Annak ellenére, vagy lehet, hogy épp azért, mert a zárt béta kipróbálása után nem nyilatkozott mindenki pozitívan a játékról, óriási érdeklődés övezte a Ghost Recon Wildlandset, ami a múlt hétvégén minden PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékos kipróbálhatott. A Ubisoft közleménye szerint összesen a zárt és a nyílt béta alatt 6,8 millióan indultak el Bolíviába.

Ezzel megelőzte a The Divisiont is, amire 6,4 millióan voltak kíváncsiak. A Wildlandsozók összesen 34 millió órányit játszottak, átlag 7 órába telt minden küldetést teljesíteniük (ami tekintve, hogy a 21 területből csak 2 volt elérhető, nem egy rossz idő), 77 millió percig drónoztak, 169 millió percen át használták az éjjellátót, több mint 1,2 milliárdszor öltek, 43 milliószor mentették meg csapattársukat, és 12 milliószor végeztek bázisugrást, de ennek egy része a talaj megcsókolásával végződött. Ugyanezt szép infografikán alább nézhetitek meg.

A Wildlands március 7-én jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)