Hirdetés

Kértél, de nem kaptál Wildlands béta meghívót? Akkor van egy rossz hírünk

|

Miután többszöri próbálkozásra sem jutott be a bétába, egy rajongó felkereste a Ubisoft supportját, ahol igencsak érdekes választ kapott arra, hogy miért nem játszhat a játékkal annak ellenére, hogy a haverjaitól kapott meghívót.

Hirdetés

Ma délután elindult a Wildlands bétája, ami eddig túl sok mosolyt nem csalt a rajongók arcára. A jelek szerint komoly problémák vannak a játékkal, és többen arra kérik a kiadót, hogy inkább tolja el a megjelenést, mert ez így nem pálya.

Akik kaptak meghívót, azok három barátjukat is meginvitálhatják, így akkor sincs baj, ha egy baráti társaságból nem mindenkinek szavaz bizalmat a Ubisoft, hiszen a többiek így is be tudják rántani. Legalábbis ezt hittük. Egy rajongó egy hosszú beszélgetést hozott nyilvánosságra, amiben egy Ubisoft Support alkalmazott elmondja neki, hogy mivel nem válogatták be a bétára, nincs is esélye bekerülni, még akkor sem, ha a barátai meghívják, az eredeti döntés ugyanis felülírja az utóbbit, így hiába fogadja ez az új meghívót, a játék nem jelenik majd meg a listában.

Hősünk ellentmondást nem tűrően próbálja kihúzni az ügyfélszolgálatosból, hogy ez mégis hol van leírva, aki ugyanazt ismételgeti (nyilván valamilyen protokoll alapján), illetve különböző szabályzatokra mutogat, a szóban forgó problémát azonban sehol nem részletezik. A teljes beszélgetést ide kattintva tudjátok elolvasni.

A Redditen rengetegen hozzászóltak a témához, vannak, akik hasonló cipőben járnak, de olyanok is, akik simán bejutottak a haverok által küldött meghívóval. Szegény srácot azóta már bejuttatták, de többen is jelezték és screenshotokkal bizonyították különböző esetekben, hogy a support nincs a helyzet magaslatán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)