Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - elindult a béta, máris hatalmas a hiszti

|

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bétájával bizony meggyűlt a baja a PC-s játékosoknak, akik nem egy erőművet tartanak az asztal alatt.

Hirdetés

Ma délután hivatalosan is kezdetét vette a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands zárt bétája, így rengeteg játékos már most a bolíviai drogkartell vezetőit próbálja levadászni. Vagy legalábbis azok, akiknek elindult a játék.

Az előzetesen kiadott gépigény a jelek szerint nem csak a fejlesztők nagyotmondása volt, tényleg combos konfigurációra lesz szükség ahhoz, hogy élvezhető legyen a játék. Nálam például ez lett a benchmark eredménye:

A Redditen egyébként elég sokan panaszkodnak teljesítménybeli problémákra, mert még egy 980TI is képes 60 fps alá beesni medium beállítások mellett. Néhány játékosnak el sem indult a játék, csak egy "Bocs, de nincs elég VRAM-od" hibaüzenet fogadta őket.

Ti kipróbáltátok már? Hogy fut a játék a gépeteken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)