Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - a Kartellről nem csak annyit tudunk meg, hogy ők a gonoszok

|

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands során egy egész nagy kartellel vesszük fel a harcot, melyet részletesen megismerünk, miközben lemészároljuk a tagjait.

Hirdetés

A zárt béta alatt kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen aljas emberek alkotják a Santa Blanca kartellt. A vártnál jobban megismerhettünk egy párocskát, nem csak egyszerűen célpontokként jelentek meg, hanem részletesen megtudhattuk, hogyan keveredtek az egészbe, és mit is csinálnak pontosan.

Várhatóan a többi bandatag esetében is pontosan elmagyarázzák, kik ők, mi a szerepük, és mit nyerünk azzal, ha kiiktatjuk őket. A Ubisoft szeretné bemutatni mindkét oldalt, a Santa Blancát és az ügynökökét egyaránt, nem csak annyit mondani, hogy mi vagyunk a jók, ők a gonoszok, lehet menni lövöldözni. Az alábbi videóból például az is kiderül, hogy a bandavezér, El Sueño (akinek a neve egyébként azt jelenti, hogy "az álom") nagyon intelligens, nagyon vallásos (ezért van az arcára tetoválva egy kereszt, nem divatból), és egyben egész brutális. 

A kartell egyébként négy ágazatra osztható: egy a befolyásért, egy a termelésért, egy a biztonságért, egy pedig a terjesztésért felel. Szép sorban fogjuk ezt mind megszüntetni.

A Ghost Recon: Wildlands jelenlegi tervek szerint március 7-én jelenik meg. Addig még lesz egy nyílt béta is valamikor. A gépigény itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)