Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands sem úszta meg Dark Souls easter egg nélkül

|

Lassan már azon fogunk meglepődni, ha egy új játék úgy jelenik meg, hogy egyetlen kikacsintást sem tartalmaz a Dark Souls széria felé.

Hirdetés

Hosszú ideig sorolhatnánk azokat a videojátékokat, amik mind-mind megkapták saját Dark Souls easter eggjüket. Elég csak a The Witcher 3-ra, Overwatchra, vagy éppen a Battlefield 1-re gondolni. Most a jelek szerint a Ghost Recon: Wildlands is beállt a sorba.

Természetesen itt is a Dark Souls sorozat minden egyes részében felbukkanó tábortüzeket emelték át saját játékukba a Wildlands fejlesztői. A tűzbe szúrt egykezes kardot egy xGarbett nevezetű youtuber fedezte fel. A videós természetesen azonnal rögzítette is azt, amit látott.

Ti eddig milyen játékokban találkoztatok már rejtett Dark Souls utalással? Kommentben jöhetnek a felfedezések, hátha valami olyanra bukkantatok, ami eddig elkerülte a többiek figyelmét! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)