Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - konzolokon is bajos a teljesítmény

|

Nem csak a PC-s Ghostoknak vannak problémáik a játék futási sebességével. A Wildlands közel sem teljesít olyan jól konzolokon, mint kellene.

Hirdetés

A DigitalFoundry is rávetette magát a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájára, és kipróbálták azt az összes létező konzolon. Mint kiderült, itt sem jobb a helyzet, mint PC-n.

Az Xbox One verzió járt a legrosszabbul, ami rendszeresen leesik 26FPS-re. A PlayStation 4 sem áll sokkal jobban, mert hiába a 30FPS-es célsebesség, ennek ez a platform is sűrűn alámegy.

A PS4 Pro az egyetlen, ami tartja a 30-as számot, de legalább ezt 4K-ban is képes produkálni, ami némileg megnyugtató. A teljes analízist a lenti videóban találjátok.

Ezek az adatok leginkább azért nyugtalanítóak mert alig néhány nap választ el bennünket a végleges verziótól, ennyi idő alatt pedig szinte biztos, hogy nem fogják tudni helyrekalapálni a teljesítményt. Talán majd javításokkal.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenése 2017. március 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)