Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Fallen Ghosts - dzsungelben leszünk prédák

|

A Ubisoft bejelentette a Wildlands második DLC-jét, melyben egy új alakulattal vesszük fel a harcot - és taktikáznunk is kell, nem is keveset.

Hirdetés

Nagyon gyorsan felejtsük el a Narco Roadot. Még mindig nem tudom, ki gondolta jónak azt, hogy a borzalmas vezetésre érdemes egy DLC-t építeni, a taktikázás meg szoruljon háttérbe, de inkább nem is akarom tudni.

A Fallen Ghosts szerencsére más lesz. A második csomag története az alapjáték után játszódik, amikor a Santa Blanca kartel széthullásának következtében polgárháború tör ki Bolíviában. A Unidad kétségbeesésében meghív mindenkit, hogy segítsenek rendet tenni, és a zsoldosok, bűnözők, ex-kartelesek, valamint különleges alakulatok mellett meghallja a segélyhívást a Los Extranjeros is, ami azzal a konkrét szándékkal érkezik, hogy minden, az országban tartózkodó amerikait kiirtson.

Mivel dolguk végeztével úgyis unatkoznának, a Szellemek kapják a feladatot, hogy evakuálják a népeket, azonban helikopterük lezuhan a dzsungelben. Magányosan, árván keresik a kiutat, miközben a Los Extranjeros jól felszerelt emberei vadásznak rájuk. Szerencsére vannak köztük olyanok, akik képesek zavarni a drónok jelét, míg mások láthatatlanná (vagy nehezen észrevehetővé) tudnak válni. 

15 küldetés során négy bosst kell három régióban legyőzni, és tekintve, hogy tényleg lényegesen erősebbek az ellenfelek, végre a taktikázás és a kooperatív játék kapja a hangsúlyt. Új karakterekkel indulunk, mindegyik 30-as szinten, maximumra húzott skillekkel kezd, és 35-ig fejlődhet. Kilenc új képességet fejleszthetünk majd, használhatunk hat, eddig nem látott fegyvert, (köztük egy íjpuskát), és négyféle mellékküldetésben vehetünk részt.

Mindenki, aki vásárolt Season Passt, május 30-án kezdhet neki, a többieknek június 6-ig kell várni a Fallen Ghosts megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)