Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - hamarosan egymásnak eshetünk

|

Bétában jelenik meg a Wildlands PvP módja, a Ghost War, melyben a cél nem a helyi erők, hanem felebarátaink elpusztítása.

Hirdetés

Megjelent a két tervezett kampánykiegészítő, már csak a PvP móddal adós a Ubisoft. Reméljük, azért azután sem hagyják magára a Wildlandset, vagy ha mégis, elkezdenek dolgozni a sokkal jobb folytatáson.

Hirdetés

Ne szaladjunk ennyire a jövőbe. Előbb a kompetitív módot várjuk, aminek nyílt bétája még a nyár folyamán kezdetét veszi, a teljes változat pedig őszre kerülhet be a játékba. A Ghost Warban két négyfős csapat esik egymásnak, de fontos, hogy taktikázzanak, ne csak rohangáljanak és tüzeljenek egymásra. Kasztok közül lehet választani, és nagy, nyitott pályák adnak teret a csatáknak. Lesznek játékmenetbeli újítások is. További részletek később jönnek, most annak is örülünk, hogy foglalkoznak vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)