Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - ezek jönnek még a PvP módhoz

|

A Wildlands PvP módját a Ubisoft még jó ideig frissíteni fogja. A napokban megjelent az első csomag, és megtudtuk, mit hoz, valamint mikorra várható a többi.

Hirdetés

A Ubisoft komolyan veszi a játék nemrég bekerült, Ghost War nevű PvP módját, bár azt még nem tudjuk, mennyire népszerű. Próbáljátok ki, ha még nem tettétek.

Hirdetés

A múlt héten megjelent az első frissítés, ami egy új módot hozott; az Uplinkben két négyfős csapat harcol egy a pálya közepén elhelyezett pont meghackeléséért. Az Interference nevű update tartalmaz még hat pályát (négyet kimondottan az Uplinkhez), és egy Disruptor nevű kasztot, mely zavarni képes az ellenfelek eszközeit. 

Decemberben érkezik a következő Jungle Storm nevű csomag, amit áprilisig havonta egy újabb követ. Azt még nem tudni pontosan, hogy a csapat egy négyhetes ciklusban tolja ki az újdonságokat, vagy eltér majd a két update közt eltelt idő. Tartalmaznak majd új módokat, pályákat és kasztokat, valamint érkezik a rangsorolt mód is. 

Az új karaktereket - a Siege-hez látott megoldáshoz hasonlóan - a Ghost War Pass tulajdonosai azonnal feloldhatják, akiknek ez nincs meg, azok játékkal (vagy vásárlással) szerzett kreditekért, a bérlettel rendelkezőkhöz képest egy hét eltéréssel válaszhatják őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)