Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - videón a PvP mód, hamarosan kipróbálhatjuk

|

Végre újra hallat magáról a Wildlands ingyenesen érkező PvP módja, és már azt is tudjuk, mikor megy le a nyílt béta.

Hirdetés

A tavaszi szezon egyik legjobban fogyó játéka volt a Ghost Recon Wildlands, amiből pont nem hiányzott a PvP, de a Ubisoft kísérletezős kedvében mégiscsak belepakolja. Ki tudja, a végén mi lesz belőle.

Hirdetés

A Ghost War mód ősszel, egy ingyenes frissítéssel kerül be, és mindenki, minden platformon megkapja, aki rendelkezik az alapjátékkal. 4v4 küzdelmeket vívhatunk majd nyolc pályán, 12 karakterosztály egyikét választva. Mindenkinek egy élete van, amíg a kör véget nem ér, senki nem éledhet újra. A Ubi Blogon további infót találhattok a kasztokról, alább pedig a hivatalos gameplay, ami megmutatja, miről van szó.

A nyílt béta szeptember 21-25. között zajlik, letölteni 19-étől lehet. Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)