Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - ingyenes lesz a hétvégén, jön egy nagy frissítés

|

Az Operations & Maintenance frissítés megjelenése örömére a Ubisoft most beengedi a játékosokat a Wildlands világába.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de a mai napig tömi tartalommal a Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon sorozat legfrissebb, tavaly márciusban kiadott részét.

Hirdetés

Most a tizenhatodik nagy frissítés érkezett meg, mely elérhetővé teszi a Mood Matchmaking lehetőséget, amivel beállíthatjuk, mihez van épp kedvünk, és a játék olyan társakat keres a PvE-hez, akik például szintén a sztorit tolnák, vagy épp csak hozzánk hasonlóan kalandoznának. Jöttek új, heti kihívások, a Year 2 Passba bekerült az Operator Pack (egy fegyver, egy póló és egy mellény), felfrissítették a Battle Crate-eket, és megjelent a két fegyvert, egy felsőt és egy mellényt tartalmazó Relentless Fight Pack is. A Ubisoft Club jutalmak közé bekerült egy tenyérseprős emote, illetve egy booster is azoknak, akik nem vettek részt a játék bétájában. 

Hogy az újdonságokat a lehető legtöbben próbálhassák ki, szeptember 20. este 7 óra és szeptember 23. este 10 óra között PC-n, PS4-en és Xbox One-on is ingyenesen játszható lesz a teljes játék, illetve jelentős kedvezménnyel kapható. Konzolokon szükség van Plusra vagy Goldra. Keressétek majd a klienst a Uplay-en, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban.

Játszotok még vele? Vagy pont most fogjátok belevetni magatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)