Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - vadonatúj móddal búcsúzik a játék

|

A Breakpoint megjelenése után nem frissítik tovább, de most még egy izgalmas, új opcióval tervezik bővíteni.

Hirdetés

Bár a Wildlands sok szempontból lehetett volna jobb, az egészen dícséretes, ahogy a Ubisoft Paris a megjelenést követő két évben bővítgette. Új küldetések, új PvP játékmódok érkeztek hozzá, és méltó módon kíván a csapat búcsút inteni neki.

Hirdetés

A következő frissítés elhozza a Mercenaries módot, melyben 8 játékos küzdhet egymással és gépi ellenfelekkel. Mindenki magáért felel, három fázis során kell életben maradni. Először három rádióadó megtalálása a cél, hogy ezek segítségével bemérhessük a kimenekítési pontot. Ezt követően érkezik a helikopter, amivel meglóghatunk, viszont előbb fel kell töltenünk egy mérőt a jármű védelmezésével, valamint kénytelenek leszünk visszaverni a többiek támadását. Lőfegyverek, felszerelések nélkül indulunk, gyűjtögetnünk kell, és ha valahogyan meghalunk, ismét cuccok nélkül születünk újra. A módról további részleteket itt tudhattok meg.

A frissítés holnaptól lesz elérhető. A Breakpoint október 4-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)