Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - autós és motoros bandákkal barátkozunk az új DLC-ben

|

Egy hét múlva érkezik a Wildlands első kiegészítője, a Narco Road, melyben egy csempészhálózatot kell felszámolnunk, miközben három új vezér tiszteletét igyekszünk kiérdemelni.

Hirdetés

Mostanra simán végig lehetett játszani vagy bele lehetett unni a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kampányába, reméljük, ti is készen álltok már az új tartalmakra.

A Ubisoft április 18-ára időzítette a Narco Road megjelenését. A csomag hoz egy mini-kampányt, melynek keretében egy El Invisible nevű fickó szervezetét kell szétcsapnunk (mármint hogy bűnszervezetét, elsősorban), és hogy ez sikerüljön, be kell épülnünk a három, általa irányított bandába. Több mint 15 küldetést, négy mellékküldetés típust, és versenyeket is ígérnek, melyek célja az, hogy ezek teljesítésével rajongókat szerezzünk, és még inkább a fejesek szívébe lopjuk magunkat. Izomautók, monster truckok, repülők, chopper motorok is jönnek, úgyhogy lesz mivel játszadozni. Egyébként négy öltözék és kilenc fegyver is jár, remélhetőleg ezek után egyik sem bohócjelmez vagy konfettivető.

A Narco Road április 18-án jön minden platformra, és aki nem vett season passt, az 14,99 eurónak megfelelő összeget lesz kénytelen fizetni érte. Holnap konzolokra, 14-én pedig PC-re jön egy ingyenes frissítés, ami szezonális kihívásokat kínál, és előkészíti a terepet a DLC-nek.

Kíváncsian várjuk, tojásokon ülve költünk addig:

Bolívia megtisztult - gondolhattuk volna
El Sueno arca odébb lett már tolva.
Kalandjaink azonban nem értek még véget
Mutatványokkal kell megnyernünk a népet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)