Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - itt a nyílt béta dátuma

|

Még februárban nyitott lesz bárki számára a lehetőség, hogy megjelenés előtt, ingyen kipróbálja a Ghost Recon Wildlandset.

Hirdetés

A Ubisoft egyik fejlesztőcsapata arra fókuszál, hogy a héten megjelent For Honor hibáit mihamarabb kijavítsa, közben egy másik a Wildlands megjelenésére készül. Ezt viszont még megelőzi egy nyílt béta kör, amiben minden PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékos részt vehet.

A Ghost Recon Wildlands nyílt béta február 23-án indul, és pár napig, február 27-e éjfélig tart. Már 20-án el lehet indítani a letöltést, és nem kell hozzá regisztrálni, elég csak megkeresni a Uplay kliensben, a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Store-ban. A Unidad Conspiracy nevű küldetést lehet majd játszani, illetve a zárt béta alatt megtekinthető Itacua mellett a havas Altiplano is bejárható lesz.

A PC-s gépigény erre található, a zárt béta alapján szerzett tapasztalatainkat itt foglaltuk össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)