Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - már tölthető a nyílt béta

|

Ha még a gépeden van a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands zárt bétájának kliense, azzal is megspórolhatsz némi töltési időt, de ekkor is egy méretes patchet kell letöltened.

Hirdetés

Még van hátra néhány nap a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands nyílt bétájának indulásáig, a Ubisoft viszont már most segít, hogy a tesztidőszak minden percét kihasználhassuk. Így már mindhárom platformon letölthetjük a zárt béta kliensét, hogy ez ne a korlátozott játékidőnkből vegyen el.

Ezzel pedig elég jól járunk, ugyanis a PC-s kliens 23,55 GB-ot nyom, ha nem játszottunk a zárt bétában, de az akkori klienst kibővítő patch is méretes, 19 és fél gigabyte-os. Ugyanez a frissítés a Ghost Recon Wildlands konzolos változatai esetében szintén nagyjából 20 giga, úgyhogy körülbelül hasonló a méret e a különböző platformokon. A béta maga 23-án indul útjára, de addig például a játékbeli rosszfiúk háttérsztorijáról is megnézhettek egy élőszereplős filmet, ahogy Mocsy és Endreman játékbeli tapasztalataiból is láthattok egy-egy ízelítőt itt és itt.

Ti kipróbáljátok majd a bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)