Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - új kihívásokat kínál az ötödik nagy frissítés

|

Nyolc gigát kell letölteni, de megéri kipróbálni a Wildlands újdonságait.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Bár a PvP móddal még mindig adós a Ubisoft, a Wildlands addig is fejlődik, bővül. Most annak is érdemes ismét visszanézni, aki már az alapjátékkal és a két DLC-vel végzett.

Hirdetés

A Title Update 5 amellett, hogy kijavított egy csomó hibát, elhozta a Tier 1 módot is, ami azoknak kínál új kihívásokat, akik eljutottak a 30-as szintig. Onnantól Tier szinteken lépkednek, 50-től indulva kell eljutniuk az 1-esig, miközben különböző (elsősorban kozmetikai) jutalmakat kapnak, és egyre nehezebb dolguk lesz. Ebben a módban külön lehet a fegyverek sebzését fejleszteni, de az alapjátékra ez nincs hatással.

Egyébként közben a redditezők jetit vadásznak, és mivel a patch notesban szerepel egy olyan mondat, hogy "Egy szokatlan hangot lehetett hallani egy romos háznál...", lehet, hogy rájönnek a rejtély megoldására. Már ha van rejtély.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!