Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - támad a Predátor

|

Folytatódik a fura keveredések éve: a Wildlandsbe most a Predátor kerül be egy új mód keretében.

Hirdetés

A Ubisoft nagyon szeretné eljátszani a Ghost Recon Wildlands-szel is azt, amit a Rainbow Six: Siege-dzsel. Bár a játékhoz már megjelentek a korábban tervezett DLC-k, azóta jött egy Ghost War nevű PvP mód, és további tartalmak is készülnek, hogy a közösség rövid távon legalább megmaradjon, hosszú távon inkább növekedjen.

Hirdetés

December 14-én, a Jungle Storm frissítés megjelenésével együtt indul a The Hunt, amivel kapcsolatban a Ubisoft még nem jelentette ki egyértelműen, hogy szerepet kap benne a Predátor, de elég erősen utalt rá az alább látható videóval. A betűtípus, a hangok, a környezet, minden stimmel. Ma délután 6-kor, egy livestreamben fogják bejelenteni, miről szól az egész, addig is itt a teaser, mondjátok el, mit gondoltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)