Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - megvan, mikor jön a PvP mód

|

A sikeresen lezajlott béta után a Ubisoft bejelentette, mely napon játszhatunk először a Ghost War végleges változatával.

Hirdetés

Szívesen látnánk még PvE küldetéseket a Ubisoft márciusban megjelent játékában, de a jelenlegi tervek szerint a Ubisoft Bucharest a PvP mód bővítésével foglalkozik a jövőben. Még a végén lehet, hogy ez is akkorára növi ki magát, mint a Rainbow Six: Siege...

Hirdetés

A Wildlands 4v4 módja, a Ghost War október 10-én jelenik meg minden platformra, és teljesen ingyenes lesz. Nyolc pályán, 12 harcos egyikét választva küzdhetünk meg másokkal,  nagy hangsúlyt kap a csapatjáték, mindenkinek meglesz a maga szerepe. Az alábbi videó az Assassin, a Sentinel és a Diversionist kasztokat mutatja be.

A DLC-k közül egyébként a Fallen Ghostst mindenképp érdemes megvennie mindenkinek, aki szerette az alapjátékot, a Narco Roadot viszont nyugodtan hagyjátok ki, az nem lett jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)