Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - hamarosan Sam Fisher is csatlakozik

|

A Splinter Cell sorozat főszereplője és ikonikus szinkronszínésze visszatérnek a Wildlands egyik küldetésében.

Hirdetés

Pár napja már kiderült, hogy mit tervez a Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands második szezonjára. A minap pedig már azt is megtudtuk, hogy Sam Fisher is tiszteletét teszi a virtuális Bolíviában.

Hirdetés

A Wildlands soron következő DLC-jében fog szerepelni a karakter, a szinkronhangot pedig Fisher jól ismert megformálója, Michael Ironside teszi emlékezetessé. A special operation jövő kedden, április 10-én startol, és az új Sabotage PVP módot, illetve egy kampány küldetést és egy különleges jutalmakkal kecsegtető kihívást is hoz. A bejelentéshez kaptunk is egy új trailert, ezt alább láthatjátok.

A Wildlansben már szerepelt egy másik franchise jelentősebb karaktere a Predator személyében, viszont Sam Fisher és Michael Ironside felbukkanása még kellemesebb meglepetés, tekintve, hogy már 2013 óta nem érkezett új Splinter Cell játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)