Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - ilyen lesz egyedül teljesíteni egy küldetést

|

Bár a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands alapvetően a kooperatív élményre épít, természetesen egyedül, az MI által irányított csapattársakkal is teljesíthetjük a missziókat.

Hirdetés

A Ubisoft erősen kezdi az évet, hiszen a For Honor mellett érkezik a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands is, amit a napokban közelebbről is szemügyre vehettünk. Erről be is számolunk majd nektek, de addig is nézzük meg, mivel készült a Ubisoft.

A legújabb, több mint 20 perces gameplay trailerben a játék vezető dizájnere vezet át minket az egyik küldetésen úgy, hogy a csapat tagjait nem más játékosok, hanem a mesterséges intelligencia által irányított katonák alkotják. Ők persze nem csak a saját fejük után mennek, adhatunk nekik különböző parancsokat, aminek köszönhetően alaposan kiveszik a részüket a feladat teljesítéséből.

Most már csak az a kérdés, mikor próbálhatjuk ki ezt mi magunk is a bétában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)