Hirdetés

Szavazz: te kipróbálod a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandset?

|

Ma hivatalosan is elrajtolt az év egyik legmegosztóbb játéka, már csak az a kérdés, ti csatlakoztok-e a bolíviai akcióhoz

Hirdetés

Két nagyon népszerű béta után ma hivatalosan is felkerült a boltok polcaira a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, így sokan már a virtuális Bolíviában mészárolják a drogdealereket.

Néhány nemzetközi értékelés már fel is került a netre, a Wildlands ezeken kifejezetten jól szerepelt, de a nagyobb oldalak kritikusai még ízlelgetik egy kicsit a játékot (mi is komolyabb próbáknak vetjük alá, mielőtt véleményt mondanánk nektek, ahogy tettük ezt a The Division esetében is). A kooperatív élmény egyébként rendben van, de azért technikai oldalról bele lehet kötni néhány dologba, és nyilván érthető, hogy sokan még komoly fenntartásokkal kezelik a Wildlands indulását.

Minket már csak az érdekel, hogy ti mit gondoltok a játékról. Azonnal bevásároljátok magatokat, teljesen hidegen hagy a dolog, vagy még nem döntöttetek az ügyben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)