Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - érkeznek a szezonok

|

Időszakos kihívásokkal akarja a Ubisoft szinten tartani a Wildlands játékosainak érdeklődését. Az első etap kezdete már nincs is olyan messze.

Hirdetés

Ma PS4-re és Xbox One-ra is befutott a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítése (PC-re elvileg pénteken érkezik), ami egy új játékbéli kihívásrendszernek is megágyazott. Az új patch elhozta a szezonokat, amelyek közül az első az új DLC-vel együtt élesedik majd.

A Narco Road DLC április 18-n startol el, és vele egy időben indul a Wildlands első szezonja is. Minden ilyen szezon hat darab egy hetes epizódra lesz bontva, ezek az egy hetes részek pedig mindig öt külön feladatot kínálnak majd. Egy hét alatt így három egyedül is teljesíthető kihívást, egy Task Force feladatot és egy közösségi próbatételt kell kiállnunk ahhoz, hogy kipipálhassuk a heti epizódot. 

Hat hét elteltével zárul az első szezon, teljesítményünket pedig egyedi jutalmakkal díjazzák a készítők. 

Már az is kiderült, hogy az első szezon Unidad tematikájú lesz és a The Rise and Fall of Unidad nevet kapta.

Ti ki fogjátok próbálni a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands szezonális kihívásait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)