Hirdetés

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - interaktív minijátékkal juthatunk ajándékokhoz

|

Madártávlatból nézhetjük meg a játék hatalmas területét, és közben még jutalmakat is szerezhetünk.

Hirdetés

Néhány hét múlva, pontosabban március 7-én jelenik meg a Ubisoft következő nagy dobása, a nyílt béta pedig február 23-án, azaz holnapután indul. A fejlesztők most készítettek egy interaktív térképet, aminek köszönhetően bejárhatjuk (vagy inkább körberepülhetjük) a játszóterünkként szolgáló Bolíviát.

A World With No Heroes névre hallgató minijátékban nem csak a területet fedezhetjük fel, hanem biztonsági kamerák felvételein keresztül betekintést kaphatunk az országban zajló eseményekbe, és néhány szereplőt is megismerhetünk. Aki pedig kipróbálja, azt a Ubisoft némi XP-bónusszal és egyéb játékbeli tárgyakkal jutalmazza.

A játékot a fenti linken érhetitek el. Ne feledjétek el letölteni a nyílt béta kliensét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)