Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - kiderült, mi vár ránk a második évben

|

A Ghost Recon Wildlands nemrég ünnepelte első születésnapját, most pedig már azt is elárulták nekünk a fejlesztők, hogy mire készülnek a következő évben.

Hirdetés

A Ubisoft a megjelenés után sem engedte el a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kezét, a játékhoz a megjelenés után is folyamatosan érkeztek a frissítések. Ez a jövőben sem lesz másképp, komoly tervekkel vágnak neki a Wildlands pályafutásának második évének. 

Hirdetés

Nemrég tette közzé az alábbi videót a Ubisoft, amelyben először szépen felsorolják a Wildlands eddigi komolyabb frissítéseit (Narco Road, Fallen Ghosts, Tier 1, Ghost War, Predator), majd egyből rá is térnek a hamarosan érkező új tartalmakra. A játék második évében a különleges műveletek (Special Operations) kerülnek a középpontba. Ezekből összesen négyet kapunk ebben az évben. Mindegyik különleges művelet egy adott témakör köré épül majd fel, továbbá az is kiderült, hogy mindig számíthatunk majd új PvE tartalmakra, PvP frissítésekre és olyan új funkciók bevezetésére is, amelyeket a játékosközösség követelt. Mindezek fényében elmondható, hogy tényleg alaposan megpakolják majd tartalommal a Special Operationöket. 

A fejlesztők egyből elárulták azt is, hogy április 10-én, vagyis alig pár nap múlva érkezik az első Special Operation. Az új frissítés egyik kiemelt újdonsága a csapattagok személyre szabása lesz. A társak ruhájának megváltoztatásával végre egy egységes osztag képe tárul majd elénk, nem fogunk kilógni a srácok közül. A Ghost War PvP egy Sabotage nevezetű új játékmóddal bővül. Ebben a módban a támadóknak el kell foglalniuk egy adott pontot, majd meg is kell védeniük azt egészen a visszaszámláló lepergéséig. Értelemszerűen a védőknek ebben kell megakadályozniuk őket. Úgy is nyerhetőek lesznek a körök, ha minden ellenfelet kilövünk. Sabotage módhoz ráadásul új pályák is érkeznek. Az említetteken túl új PvE tartalmakra és egy új PvP karakterosztályra is számíthatunk, hamarosan még több információval érkeznek a készítők.

Addig is azonban nézzétek meg az említett videót, amelyben mindezt részletesebben is kifejtik. 

Ti pörgetitek még a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)