Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - 15 perc gameplay a Dark Zone-ból

|

Természetesen a Division 2-ben is központi szerepet kap a karanténzóna, ahol ember embernek farkasa.

Hirdetés

Nincs már messze a Division 2 megjelenése, így szép lassan egyre többet mutat meg a Ubisoft a készülő kalandból, amelyben nemcsak a PvE, hanem a PvP is magasabb fokozatra lesz csavarva.

Hirdetés

Természetesen ezúttal is lesznek elzárt területek, úgynevezett Dark Zone-ok, ahonnan értékes lootot hozhatunk ki, ezért viszont meg kell küzdenünk a többi játékossal is. Néhányan nemrég lehetőséget kaptak, hogy kipróbálják ezeket és rögzítsék is tapasztalataikat, ebből láthattok egy kis ízelítőt alább.

A kezelőfelület egyébként látszólag nem sokat változott az előző részhez képest, ami mondjuk szerintem nem nagy probléma, én kifejezetten szerettem, ahogy a Division UI kinéz.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)