Hirdetés

A The Division 2-ben egy egészen furcsa plakátot találtak, ez lesz az új Assassin's Creed?

|

Lehet, hogy rómaiak helyett vikingekkel kalandozhatunk a következő részben? Egy érdekes easter egg kapcsán vakarja most a fejét mindenki.

Hirdetés

A Ubisoft jellemzően szeret különböző apró utalásokat rejteni a játékaiba a többi alkotásukról. Ezúttal valaki a Division 2-ben talált egy érdekesnek tűnő posztert, ami nagy eséllyel az Assassin's Creed világára utal.

Hirdetés

Az AlifMorrisonudin nevű Assassin's Creed wiki felhasználó egy északi istenségre emlékeztető alakot látott, aki az Aszaszin rend jellemző ruházatát viseli, a kezében pedig a sorozat első részeiből megismert Apple of Edenre hasonlító tárgy látható. 

A poszter alapján beindult a találgatás a fórumokon, lehet, hogy a korábbi, Római Birodalomra utaló pletykákkal ellentétben a 2020-ra várt új Assassin's Creedben az északi országokat és a skandináv mitológiát ismerhetjük meg? Ne vegyétek ezt azért semmiképpen sem készpénznek, egyelőre csak egy easter egg, és találgatás az egész.

Ti milyen kornak (vagy koroknak) örülnétek egy új Assassin's Creed játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)