Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - jobban tesszük, ha 2-3 óránként újraindítjuk a bétát

|

Legalábbis erre figyelmeztet mindenki a Ubisoft. Akad még más komoly hiba is, amiről tudomásuk van.

Hirdetés

A mai nap folyamán egy blogbejegyzés formájában figyelmeztetett minden játékos a Ubisoft csapata arra, hogy a Tom Clancy's The Division 2 bétája könnyen összeomolhat, ha pár óránként nem indítjuk újra a játékot. 

Hirdetés

Nyilván ez egy küldetés kellős közepén elég kellemetlen lenne, úgyhogy a stúdió azt a tanácsot adta, nagyjából két-három óra elteltével indítsuk szépen újra a klienst. Ugyancsak tisztában vannak egy másik komoly hibával: platformtól függetlenül, ha épp a játékon kívül vagyunk és így fogadjuk el az egyik pajtásunk invite-ját, a kliens azonnal összeomlik. Szóval, ha lehet, akkor inkább ezt is próbáljátok meg elkerülni, először indítsátok el a játékot és csak utána csatlakozzatok a barátokhoz. 

Maga a bétateszt egészen február 10-ig, azaz most vasárnapig tart majd. A próbaidőszak alatt azok leshetik meg a Tom Clancy's The Division 2-t, akik korábban feliratkoztak a bétára, előrendelték a játékot, vagy épp a Mixeren nyertek egy meghívót - egyébként én is így jártam, már csak azért is érdemes volt nézni az Inside Xbox adást. 

Ti ki fogjátok próbálni a Tom Clancy's The Division 2 bétáját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)