Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - sok mindent javítottak, ezt az egy lépcsőt még nem

|

Bizonyára ti is találkoztatok az Ivy Tunnelnél található lépcsővel, amin átlóg egy áthaladást akadályozó négyzet. Hamarosan remélhetőleg nem okoz több problémát.

Hirdetés

Viszonylag kevés hibája van a The Division 2-nek. A Massive tényleg kamatoztatta az első rész fejlesztése és üzemeltetése során szerzett tapasztalatait, így a folytatásban a tartalom mennyisége, a loot és a játékmenet is szinte tökéletes.

Hirdetés

Persze azért ahol kell, még finomítgatnak rajta. A most érkezett patch kisebb hibákat javít, mint a Clan XP nem számolása és a napi, valamint heti resetekkel felmerülő problémák, továbbá szívósabbá teszi az alacsony szintű, de egy nagyobb szintű társsal játszó játékosokat, így nem hullanak el két lövéstől.

Sokakat viszont most az Ivy Tunnelnél lévő lépcső zavar. PC-n és Xbox One-on (valószínűleg PS4-en is, de onnan még nem jelentették) is látható ott egy indokolatlan textúradarab, amin lefelé még csak-csak át lehet jutni, de felfelé már nem enged. Szerencsére néhány méterre van egy másik feljáró, de ez akkor sem igazán jó így. A problémát a Ubisoft fórumán és a redditen is többen jelezték, remélhetőleg a csapat dolgozik a megoldáson. Valószínűleg nem lesz nehéz javítani.

Yeah...

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)