Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - nagyobb lesz az első patch, mint a legtöbb játék

|

Aki lemezesen veszi meg a The Division 2-t, készüljön fel arra, hogy hosszú letöltés vár rá.

Hirdetés

Napok választanak el minket a The Division 2 megjelenésétől, sőt, azok, akik a Gold vagy az Ultimate Editiont rendelik elő, már március 12-én éjféltől játszhatnak. Az előtöltés lehetősége is él számukra, míg a hagyományos kiadás mellett döntők kedd éjfélkor indíthatják el a letöltést, és péntekig lesznek kénytelenek várni a startra.

Hirdetés

Érdemes minél hamarabb előkészíteni a terepet, mert a The Division 2 sok helyet kér. A Ubisoft elmondta, hogy az első napi frissítés, a Title Update 1 mérete Xbox One-on és PC-n régiótól függően 48-52 GB között van, PlayStation 4-en pedig egy 88-92 GB körüli csomagot kell lecibálnunk. Aki már letöltötte a játékot és készen várja a startot, készüljön arra, hogy hétfőn egy 2 GB-os, hanghibákat javító patch is jön, de ez legalább hamar lekúszik. 

Várhatóan ez csak egyszeri alkalom lesz, de meglátjuk, mennyi hiba bukkan fel a megjelenést követően. 

Melyik kiadással indultok csatába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)