Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - DX12-vel lesz az igazi, érkezett pár új kép is

|

Sőt, DirectX 12-vel a jelek szerint gyorsabban is fut majd a játék.

Hirdetés

Két hónappal a megjelenés előtt beindul a Ubisoft marketinggépezete, elkezdtek ömleni a Division 2 hírek és trailerek, én pedig nagyon hálás is vagyok ezért a kiadónak.

Hirdetés

A Ubisoft technikai igazgatója, Calle Lejdfors árulta el egy interjúban, hogy elődjéhez hasonlóan a Division 2 is támigatja majd a DirectX 12-t, ráadásul más játékokkal, például a Resident Evil 2 Remake-kel szemben  gyorsabban fut így, mint DirectX 11-es módban.

"Természetesen maximálisan támogatjuk a DX12-t, és a teljesítmény még jobb is kell hogy legyen a DX11-hez képest.  Ez nagyrészt az async compute-nak köszönhető, ami párhuzamosítja a grafikai munkát, hogy a lehető legtöbbet hozhasszuk ki a GPU-ból. Mindent bevetünk a teljesítmény növelése érdekében, már csak a VRS (variable rate shading) terén vannak hiányosságaink, de jelenleg is nagy erőkkel kutatjuk ezt a területet, hogy a jövőben itt is fejlődhessünk."

Kaptunk néhány új képet is a játékból, amik háttérképnek sem utolsók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)