Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a játékosok kutyákat akarnának babusgatni

|

A Tom Clancy's The Division 2 sem egy tökéletes játék, vannak dolgok, amiket hiányolnak belőle a rajongók. Egészen meglepő extra igények is akadnak.

Hirdetés

A játék még alig érkezett meg hozzánk, de egyes játékosoknak már vannak érdekes ötleteik a játék bővítésére vonatkozóan. Igen, ebben a hírben kutyákról lesz szó.

Hirdetés

A The Division 2 jelenleg sok újdonságot tartogat a játékosok számára, a legtöbben még a közelébe sem értek a végjátéknak a frissen megjelent folytatásban, így csak nagyon kevesen várják az újabb tartalmak érkezését, mivel így is rengeteg a teendő. De vajon ez azt jelenti, hogy mindenki elégedett és még senki nem vágyna újabb funkcióra? Hát nem. Egyesek azt nehezményezik, hogy nem tehetnek meg valamit, amit a Ubisoft kiadó korábbi játékaiban viszont igen: kutyákkal akar barátkozni a kollektíva.

Bizony, a Far Cry 5-ben és a Far Cry: New Dawnban, a Watch Dogs 2-ben, sőt még az aránylag réginek számító Assassin's Creed III-ban is dédelgethettük a négylábú házi kedvenceket, a kiadó legfrissebb címéből egyelőre ez viszont hiányzik, és ezt sokan bánják. A redditen a nemes cél kapcsán több bejegyzés is felütötte a fejét, ezek hamar támogatókra is leltek.

Washington D.C. virtuális utcáin jelenleg szomorú kutyaszemek tekintenek ránk, egyelőre nem tehetünk értük semmit. Ha a világot és rajta mindenkit megmenteni nem is, de egy kutyus napját remélhetőleg szebbé tudják majd tenni a Division ügynökei egy közkívánatra érkező frissítés után. Egyébként az áhított lehetőség sokak szerint sokat adna a hiteles élményhez, mivel az ember és kutya közti kapcsolat lelki jelentősége valódi háborús helyzetekben is nagyon fontos.

Számotokra segítené a beleélést az ilyesfajta interakció, vagy szerintetek nincs jelentősége a játékélményt illetően?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)