Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - ingyenes lesz a hétvégén

|

Ezzel ünnepli a Ubisoft, hogy megérkezett a játék második nagy frissítése.

Hirdetés

Több más, folyamatosan bővülő játékhoz hasonlóan a The Division 2 esetében is azt a megoldást alkalmazzák, hogy azoknak, akik megvásárolják a Season Passt, előbb teszik elérhetővé az új tartalmakat, de nem sokkal később mindenki más is játszhatja a friss küldetéseket.

Hirdetés

A bérletesek behatolhatnak a Pentagonba és a DARPA kutatólaborba, hogy ismét megküzdjenek a Black Tusk katonáival, választhatják az új, Technician nevű specializációt, harcba szállhatnak más ügynökökkel a The Wharf nevű PvP pályán, és elérhetnek számos további újdonságot. A többiek ezeket a jövő héttől tehetik majd meg. A játék a napokban, egész pontosan október 17. reggel 8 óra és október 21. reggel 8 óra között ingyenesen, teljes egészében elérhető lesz mindenki számára,  a kliens már most tölthető a Uplay-ről, az Epic Games Store-ból (ha ezt választjátok, 17:00-ig kell várnotok, hogy belekezdhessetek, viszont 19:00-ig játszhattok 21-én), a PlayStation Store-ból és az Xbox Store-ból.

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)