Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - kiderült, milyen hosszú lesz a sztori

|

Megtudtuk, mennyit kell menetelnünk, hogy eljussunk a történet végére.

Hirdetés

Már a bejelentés óta hangoztatja a Massive, hogy ezúttal az endgame tartalmakra helyezte a hangsúlyt. Az első játék esetében az elején problémát jelentett, hogy a történet végeztével elfogytak a tennivalók, de mostanra a csapat ezt már kiküszöbölte.

Hirdetés

Az semmiképp nem hangzik rosszul, hogy a sztori nagyjából negyven óra után ér véget. Ezt az Xbox Wire-ön, a Microsoft hivatalos blogján megjelent cikkből tudjuk. Hogy pontosan mit kell csinálnunk ebben a 40 órában, mennyi lesz a grind, csak a fő küldetések számítanak-e, vagy más is, az nem derült ki, de az első résznél is kellett egy jó 30 óra az endgame eléréséhez. 

Szerencsére ezen felül is rengeteg tennivaló vár majd minket, egyebek mellett három különböző Dark Zone-ban vadászhatunk értékes lootokért. 

A zárt béta február 7. és 10. között zajlik, az előrendelők vehetnek részt benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)