Hirdetés

Végre bekerült a The Division 2-be egy régóta áhított lehetőség

|

A Warlords of New York kiegészítő hozott egy nem várt, de mindenki által kedvelt újítást.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 nem egy tökéletes játék, de a fejlesztők az egy évvel ezelőtti megjelenés óta folyamatosan dolgoznak azon, hogy jobbá tegyék. A hangulata, a belső terek kidolgozottsága lenyűgöző, és a tartalom mennyiségére sem lehet panasz, pláne most, hogy megérkezett a Warlords of New York nevű, új kiegészítő.

Hirdetés

Mivel Washington D.C.-ből New Yorkba utazunk, új rejtekhelyet is kaptunk, ahol végre megsimogathatunk egy kutyát. Sajnos ezelőtt annak ellenére, hogy mindenféle állatokkal találkozhattunk, nem léphettünk velük interakcióba (legfeljebb lelőhettük őket, de az nem olyan jó móka), viszont most már legalább ezzel az egy szőrös gyermekkel tudathatjuk, hogy szeretjük.

Egyébként épp annak apropóján indult egy évvel ezelőtt a Can You Pet the Dog? Twitter-csatorna, hogy a The Division 2-ben nem lehetett állatokat simogatni, úgyhogy körbeértünk. Azért reméljük, nem fog megszűnni, amíg létezik igazságtalanság a Földön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)