Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a játékban épp Mexikó épít falat az amerikai menekültek miatt

|

Nem lehet nem észrevenni az egyértelmű utalást az Egyesült Államokat most talán legjobban foglalkoztató kérdésre.

Hirdetés

Ha az utóbbi időben bármelyik híradásban elcsíptetek egy nemzetközi hírekkel foglalkozó blokkot, akkor valószínűleg pontosan tisztában vagytok azzal, miért és milyen falat akar a mexikói határra építtetni az Egyesült Államok elnöke. Nos, a Tom Clancy's The Division 2 világában fordul a kocka, és épp a mexikóiak akarják országuktól távol tartani a menekülő amerikaiakat. 

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 közelgő megjelenése miatt gőzerővel pörög a játék körülő marketingkampány, ennek keretében pedig tegnap a fejlesztők Twitteren tettek közzé egy kamu sajtóközleményt, amelyben a játék világának Mexikója bejelenti, hogy az amerikai kaotikus állapotok fényében szükségállapotot rendelnek el, zéró toleranciát hirdetnek, és falat építenek a határra azért, hogy ne tudjanak az amerikai menekültek illegálisan bejutni az országba. 

Jövő pénteken, azaz március 15-én fog megjelenni a Tom Clancy's The Division 2 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)