Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - a modokon is javít a holnapi frissítés

|

Némelyiknél a negatív hatások túl súlyosak, másoknál a követelmények.

Hirdetés

Holnap érkezik a The Division 2 első nagy frissítése, mely megnyitja a World Tier 5-öt és a Tidal Basint. Mint most megtudtuk, ennél többet is tesz.

Hirdetés

A Massive felismerte, hogy a skill modok használatának követelményei egy kicsit magasak, viszont a frissítés után már mindegyikhez sokkal könnyebben elérhető skill power szint fog kelleni. Ezzel együtt viszont előfordulhat, hogy a játékosok skill powerje is csökken, ne ijedjetek meg, természetes, a terv része.

A fegyverkiegészítők esetében típusonként legalább egy olyan lesz, aminek nincs negatív hatása, csak pozitív. Ez lehet például egy tár, mely ezentúl az eddiginél valamivel kevesebb lőszert ad, de nem befolyásolja negatívan a stabilitást, a pontosságot, vagy a kritikus találat esélyét. A többi modon is faragnak.

Bizonyos fegyvereken és képességeken ugyancsak változtatni fognak, de csak később, amikor már kapnak visszajelzéseket a World Tier 5-nél járó játékosoktól is. Ez egyébként a legmagasabb endgame szint lesz egyelőre.

Szerintetek min kellene még változtatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)