Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - lehet, hogy New Yorkba is visszatérhetünk

|

A játékosok egy csoportja bízik benne, hogy az első játék helyszínén is tevékenykedhetünk majd.

Hirdetés

Érdekes elmélet kezd egyre népszerűbb lenni a The Division 2 kapcsolódó fórumain. Egyesek szerint több jel is arra utal, hogy a survival mód keretein belül újra visszatérhetünk New Yorkba.

Hirdetés

Az első játékban kedvelt játékmód volt a survival, viszont egyelőre nem tudni, hogy a folytatásban is lesz-e rá lehetőség. Redditen már pletykálják viszont, hogy a térképen található poszterek egyértelműen erre utalnak. Hivatalos forrásból egyelőre még nem érkezett sem megerősítés, sem cáfolat, de a lelkes játékosok nagyon bizakodóak.

Ami viszont biztos, hogy egy héten belül érkezik a Tidal Basin stronghold, és a World Tier 5-ben lehet új felszerelésekért küzdeni. A spekulációk szerint a Year 1 végén számíthatunk majd a survival módra.

Ti örülnétek, ha lenne lehetőség újra New Yorkban harcolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)