Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - úgy tűnik, lesz nyílt béta is

|

Annyira nem lepődtünk meg ezen, de egy fejlesztő elszólta magát.

Hirdetés

A múlt hétvégén zajlott a Tom Clancy's The Division 2 privát bétája, melynek keretében az előrendelők és barátaik próbálhatták ki a játékot - meg sokan mások, akik kértek, vagy valami ismeretlen okból kifolyólag kaptak kulcsot.

Hirdetés

A fejlesztők is streameltek (és mi is egyébként), illetve készséggel válaszoltak a felmerülő kérdésekre. Mikor a felhasználók egy hibáról kérdeztek, egyikük azt mondta, ki fogják azt javítani a nyílt bétára. A nyílvános tesztidőszak dátumát, sőt, létezését sem erősítette meg eddig hivatalosan a Ubisoft, de azért olyan nagy meglepetést sem okozott ez az elszólás. Idő még van rá, mivel a teljes játék március 15-én jelenik meg.

Próbáltátok a hétvégén? Megnézitek majd a nyílt béta alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)