Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - hamarosan a Pentagonba kell behatolnunk

|

Október 15-én két új küldetés és számos egyéb tartalom érkezik a játékhoz.

Hirdetés

Egészen jól sikerült mind a The Division 2, mind annak első bővítménye, a D.C. Outskirts: Expeditions, mely július végén vált elérhetővé, és továbbvitte az alapjáték sztoriját. Ugyanígy a történetet folytatja a Pentagon: The Last Castle is.

Hirdetés

A játék eddigi legnagyobb frissítése (legalábbis ezt állítja róla a Ubisoft) két fő küldetést ad, melyek egyikének a Pentagon, a másiknak pedig a DARPA laboratóriuma ad otthont, és természetesen ismét a Black Tusk tagjaival nézünk szembe. Emellett jön egy új specializáció, a Technician, melyhez egy többrakétás rakétavető jár, ami egyszerre akár hat ellenfelet is célba vehet. Ezen felül egy csapatos PvP deathmatch mód és egy új map is érkezik, ugyanakkor a raidet elhalasztották, hogy elég idő jusson a játék egészének jobbá tételére. Az újdonságok a Year 1 Pass vásárlóinak október 15-én, mindenki másnak pedig október 22-én válnak majd elérhetővé.

Aktívan játszotok még a The Division 2-vel? Visszanéztek az újdonságok miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)