Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - fejtörőkkel bővülnek a raidek

|

Komolyabb csapatmunkára és több ügyességi feladatra számíthatunk.

Hirdetés

Már csak nagyjából hat hét választ el bennünket a Tom Clancy's The Division 2 megjelenésétől, viszont addig még számos apróságot megtudhatunk a játékról.

Hirdetés

A játék kreatív vezetője, Julian Gerighty a PCGamesN-nek adott interjúban beszélt a kicsit a raidekről, és kiderült, hogy az első Divisionhöz képest komolyabb feladatokkal kell a csapatoknak szembenézniük. A tervek szerint a The Divison 2 történetének kiteljesülésében nagyobb szerepet fognak játszani a raidek, amelyek nagyobb időbefektetést és jobb odafigyelést igényelnek majd a sima küldetésekhez képest.

Gerighty említette, hogy új játékmechanikákkal bővítették a raidek rendszerét, és nagy hangsúlyt fektettek a csapattagok kooperációjára, valamint hatékony koordinációjába. Újdonság lesz például, hogy fejtörő elemek is színesítik majd a játékot, amiket elmondása szerint nagyon szórakoztató és izgalmas megoldani. A játék első raidje várhatóan nem sokkal a megjelenés után válik elérhetővé, és ugyanaz a csapat dolgozik rajta, amely a The Stolen Signal Incursiont készítette.

Tom Clancy's The Division 2 március 15-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ti várjátok már az újított raideket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)