Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - alig esik lőszer a speciális fegyverhez

|

A pénteki frissítés óta nagyon nehéz muníciót találni, a Ubisoft is tud a problémáról.

Hirdetés

A 30-as szint elérése és a sztori befejezése után megnyílnak a játékban a specializációk, melyek mindegyikéhez jár egy különleges, erős fegyver.

Hirdetés

A gránátvető, az íjpuska és a mesterlövész puska viszont csak olyan lőszerrel használható, amit az ellenfelek dobnak el, ládából nem tölthető újra. A World Tier 5-öt és a Tidal Basint is megnyitó frissítés óta sokan panaszkodnak arra (és egyébként nekem is feltűnt), hogy alig találnak speciális skulót, volt, akinek órákon át nem esett egy sem, de ha mégis, akkor sem optimális mennyiség. Ideiglenes megoldás lehet, ha a bázison, a Fehér Házban átváltunk egy másik specializációra, ekkor ugyanis újratöltődik a fegyver.

Remélhetőleg hamar javítják, a gránátvető nagyon fel tudja gyorsítani a bossharcokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)