Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - egy hét múlva már jön is az első új stronghold

|

Még van idő elérni a 30-as szintet, mielőtt elkezdődik az endgame tartalom bővítése.

Hirdetés

Pénteken lesz két hete, hogy hivatalosan megjelent és mindenki számára elérhetővé vált a The Division 2. Szerencsére a Massive rendesen megpakolta tartalommal, de a leggyorsabb játékosoknak sem kell már sokáig unatkozniuk.

Hirdetés

Április 5-én megnyílik a hatalmas, high-tech katonai bázis, a Tidal Basin stronghold. Aki ennek a végére ér, annak elérhetővé válik a World Tier 5, minek köszönhetően új gear setekért lehet küzdeni, heroic nehézségi szint érkezik, és további küldetéseknek lesz érdemes ismét nekifutni. Számíthatunk az eddigi legdurvább bossharcra is, valamint használhatóvá válik az a lépcső, ami most még nem tölti be teljesen egyszerű szerepét.

Holnap jön az 1.07-es patch, mely kijavítja a képességek cooldownjával kapcsolatos hibákat, és a mostaninál könnyebbé teszi a játékot azon alacsony szintű játékosok számára, akik magasabb szintűekkel játszanak együtt.

Hogy tetszik nektek eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)