Hirdetés

Szinte minden kiszivárgott a The Division 2 következő tartalmi csomagjáról

|

Ma este lesz a hivatalos bemutató, de már nagyjából mindent megtudtunk.

Hirdetés

A The Division 2 hivatalos Twitter oldala kiposztolta, hogy ma este valami nagyra számíthatunk. Az internet népe persze nem várta ki a bemutatót, inkább előkapart minden infót, amit csak tudni lehet az érkező tartalmakról. Két Reddit-nyomozó, HandsomeRalph és gustavonerdz kibányászták az Xbox és a PlayStation digitális üzleteinek adataiból, hogy hova visz bennünket a The Division 2 következő csomagja. New Yorkba!

Hirdetés

Ha az ott talált infókból minden igaz, akkor a ma este 20:00-kor esedékes streamben a Year 2 tartalmakról fog beszélni a Ubisoft. A második éves kiegészítő-hullám első darabkája lesz a Warlords of New York című DLC, ami március 3-án érkezik és rengeteg újdonságot tartalmaz majd.

A sztori szerint Aaron Keenerrel, egy korábbi Division ügynökkel kell majd szembenéznünk. Az ürgét a Division képezte ki, de eldobta annak értékeit és most vaskézzel irányítja Alsó Manhattant. Ennek a felszabadítása lesz a feladatunk. A következő tartalmakra számíthatunk majd:

- Új sztori tartalom
- Egy 30-as szintboost, hogy mindenki azonnal belekezdhessen a Warlords of New Yorkba
- Egy új nyílt világ New Yorkban
- Átalakított fejlődési rendszer, a szinthatár 40-re emelkedik
- Új taktikai lehetőségek, felszerelések, képességek
- Kibővített endgame, három hónapos, tematikus szezonokkal

A hivatalos bejelentésig a fentieket kezeljétek óvatos izgalommal, de nagyon úgy tűnik, hogy az ügynökök visszatérhetnek New Yorkba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)