Hirdetés

Tom Clancy's The Division - jöhet a folytatás?

|

Konkrét ötletek még nem merültek fel, de a fejlesztők vezetője szerint rengeteg potenciál rejlik még a The Divisionben, ami megfelelő táptalajt adhat egy következő résznek.

Hirdetés

A Divisiont fejlesztő Massive Entertainmentnél nem csak a játékuk folyamatos frissítésre koncentrálnak, hanem azon is agyalnak, hogyan alakuljon a brand jövője, akár egy folytatás keretében megvalósítva.

Hirdetés

Az IGN interjújában David Polfeldt, ügyvezető igazgató beszélt arról, hogy az ő szemében kész a Division egy folytatásra, mert rengeteg történetet vár még elmesélésre a játék világában.

"Az gondolom, hogy ez egy nagyon csodás brand, amiben rengeteg potenciális történet rejlik. Sok dolog van, ami nem került bele a Divisionbe és érdekes lehet a brand jövőjét illetően."

Az Ubisoft mindig is nagyon szerette a folytatásokat, így nem lepődnénk meg, hogyha tényleg érkezne a Division 2. 

Polfeldt továbbá azt is kihangsúlyozta, hogy elsődleges szempontjuk, hogy a mostani játék remek legyen, így továbbra is érkeznek majd a frissítések, hogy a The Division, olyan játék legyen, amit maguk a fejlesztők és a játékosok is vártak a megjelenés időpontjában.

Reméljük, hogy a Massive Entertainment, úgy vág neki a franchise következő darabjának, hogy figyelembe veszi az eddigi visszajelzéseket és tapasztalatokat, hogy az új rész ne csússzon el úgy, mint a The Division. Ugyebár erről Kaci annak idején írt egy velőset, érdemes elolvasni, ezzel együtt feltehetően ő is ott tolongana velünk együtt az első sorban, ha lenne ismét lehetőség bevetésre indulni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)