Hirdetés

Tom Clancy's The Division - most tovább lehet ingyen játszani vele

|

Aki még nem járt a fertőzött New Yorkban, a napokban benézhet, és ha akar, egy csekély összegért cserébe maradhat.

Hirdetés

Valószínűleg már nem sokan maradtak, akik az elmúlt két évben valahogyan nem kerültek kapcsolatba a The Divisionnel. Ingyenes hétvégék, jelentős leárazások segítették a csatlakozást, és segítik még legalább addig, amíg jövő márciusban meg nem jelenik a második rész.

Hirdetés

A mostani alkalom a PC-seknek szól. A Standard Edition kliense már most letölthető a Uplay-ről, de játszani csak este 7-től lehet, és egészen szeptember 9-én este 10-ig szabad a pálya. Aki úgy dönt, megvásárolná a teljes játékot, Uplay-en szeptember 11-éig, Steamen szeptember 10-éig 70%-os kedvezménnyel teheti meg, és megtarthatja az összes elért eredményét. Az Underground, a Survival és a Last Stand DLC-k tartalmai zárva maradnak.

Létezik egy ingyenes próbaváltozat a játékból, de csak a nyolcadig szintig enged eljutni, és legfeljebb 6 órát játszhatunk vele. Ez az ingyenes hétvége alatt nem lesz elérhető, viszont utána visszakapcsolják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)