Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ingyenesen kipróbálható lesz

|

Holnap nem csak az új patch és a Last Stand kiegészítő érkezik, hanem a The Division trial változata is, amivel jó hosszan lehet majd próbálgatni a játékot.

Hirdetés

Ha van játék, ami megérdemel egy új esélyt, az a The Division. A Ubisoft Massive eleinte sok mindent nem csinált jól, sok dolgot meg igen, de most, kiegészítőkkel, javításokkal, változtatásokkal együtt már kifejezetten jó móka vele játszani. Még nem mondom, hogy érik egy kidolgozottabb, tartalmasabb második rész, de ha nem is jövőre, 2019-ben szívesen látnánk. Elvégre a tervezett DLC-k lassan elfogynak.

Illetve nem is olyan lassan - holnap jön ugyanis a Last Stand, mely az utolsó, nagy, eddig beharangozott csomag a játékhoz. Aki befizet rá, elmehet egy új Fekete Zónába, és kipróbálhatja a Last Stand nevű PvP módot más egyéb, izgalmas tevékenységek mellett. Szintén ezzel együtt érkezik az 1.6-os frissítés, ami fegyverekkel, látnivalókkal, új eventekkel és egy Legendary móddal teszi izgalmasabbá a The Divisiont.

Aminek valószínűleg szintén sokan örülnek, az az ugyancsak holnap, minden platformra (egész pontosan PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, csak hogy tiszta legyen) érkező trial verzió, mely legfeljebb 6 órán át játszható, és maximum 8-as szintig lehet feljutni vele. Aki úgy dönt, megveszi a teljes játékot, onnan folytathatja, ahol félbehagyta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)