Hirdetés

Tom Clancy's The Division – jövő héten érkezik az új patch és a Last Stand kiegészítő

|

Már nem kell sokat várni, ugyanis alig néhány nap múlva megjelenik a következő DLC és az 1.6-os frissítés is.

Hirdetés

Végéhez közeledik a Divison Year One tervezete, az utolsó extra tartalom a sorban pedig a Last Stand DLC, aminek a megjelenését egy podcast adás során jelentette be a Ubisoft Massive.

Számos kisebb-nagyobb újdonságot kaptak az ügynökök a játék első éve során, és már csak néhányat kell aludniuk a következő frissítésig. A fejlesztők a State of the Game heti podcast adásban árulták el, hogy egészen pontosan február 28-án, azaz jövő hét kedden válik elérhetővé a legújabb tartalmi csomag és vele együtt az 1.6-os patch is.

A Last Stand kiegészítővel megnyílik egy teljesen új, pontfoglalós játékmód, amiben nyolcfős csapatok küzdenek meg egymással a Dark Zone-ban található fontos információkért, illetve érkezik egy incursion is, ami egy, a hírhedt Rikers banda által elfoglalt TV állomásra kalauzolja el a játékosokat.

Az 1.6-os javítás többek között balance problémákat orvosol, de hétfőn jön a részletes patch notes, amiben minden változtatás szerepel majd.

Mindhárom platformon egyszerre jelenik meg a frissítés, a PS4 Pro tulajok pedig külön örülhetnek, mert náluk a játék felbontása is javul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)